Group Entertainment of Muslim Art (GEMA)

SELAMAT DATANG KE FORUM GROUP ENTERTAINMENT OF MUSLIM ART (GEMA) UiTM TERENGGANU.SELAMAT BERFORUM DARI ADMIN

Group Entertainment of Muslim Art (GEMA) adalah sebuah persatuan dalaman yang ditubuhkan di UiTM Terengganu, yang memperjuangkan kesenian Islam terutamanya irama Nasyid.


    IMPAK DAN PERUBAHAN GEMARIAN GENERATION

    Share
    avatar
    fathul_dinulwan

    Post : 15
    Mata : 2970
    Daftar pada : 06.05.09
    Umur : 28
    Asal : pasir gudang,JB

    IMPAK DAN PERUBAHAN GEMARIAN GENERATION

    Post  fathul_dinulwan on Sat Jan 30, 2010 12:29 am

    Assalamualaikum..lama tak berdiskusi kat laman sesawang GEMA nih...Just wanna say generasi Gema terhimpit??? ada masin disebalik rasa cencaluk..apa ya...short sem yang semakin mencabar macam roler coster pusing2 pening kepala..huhu papepun we as the new genaeration still berusaha keras...pembahagian masa study dan aktiviti gema mencabar keseresasian masa di university..senior hanya tinggal suam2 suku..yg juniornya ramai..

    SUGGESTION:JUST WANT TO TEACH THE JUNIOR HOW TO FACE (HEP) BUREAUCRACY SYSTEM YANG SEMAKIN GENTING...FOR THE SAKE OF GEMA'S NAME.. :roll:biarla sem ni x mampu wat a lot of activities.. for senior kumpulkn junior jomkita ajr diorng camaner nak manage and nak jaga hubungan baik sesama team gema yang dikerumuni junior2 k2 gema..ok...semangat nih..
    avatar
    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 3045
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 31

    Re: IMPAK DAN PERUBAHAN GEMARIAN GENERATION

    Post  Admin on Mon Mar 15, 2010 11:15 am

    Salam Aiyoooo...nampak mcm isu jek ni??citerla ape die??? Smile
    avatar
    maria

    Post : 29
    Mata : 2979
    Daftar pada : 30.04.09
    Umur : 28
    Asal : Batu Pahat, Johor

    Re: IMPAK DAN PERUBAHAN GEMARIAN GENERATION

    Post  maria on Mon Jun 07, 2010 8:20 am

    fathul_dinulwan wrote:Assalamualaikum..lama tak berdiskusi kat laman sesawang GEMA nih...Just wanna say generasi Gema terhimpit??? ada masin disebalik rasa cencaluk..apa ya...short sem yang semakin mencabar macam roler coster pusing2 pening kepala..huhu papepun we as the new genaeration still berusaha keras...pembahagian masa study dan aktiviti gema mencabar keseresasian masa di university..senior hanya tinggal suam2 suku..yg juniornya ramai..

    SUGGESTION:JUST WANT TO TEACH THE JUNIOR HOW TO FACE (HEP) BUREAUCRACY SYSTEM YANG SEMAKIN GENTING...FOR THE SAKE OF GEMA'S NAME.. :roll:biarla sem ni x mampu wat a lot of activities.. for senior kumpulkn junior jomkita ajr diorng camaner nak manage and nak jaga hubungan baik sesama team gema yang dikerumuni junior2 k2 gema..ok...semangat nih..



    SOKONG NAWI!
    avatar
    Fadzli_Rohimi

    Post : 15
    Mata : 2958
    Daftar pada : 10.05.09
    Umur : 33
    Asal : Terengganu Darul Iman

    Re: IMPAK DAN PERUBAHAN GEMARIAN GENERATION

    Post  Fadzli_Rohimi on Sun Jul 18, 2010 12:29 am

    Salam...

    lama x jenguk web gema ni... sy baru je berpindah, so pertukaran line streamyx baru je complete after waiting about 3 mths...

    hmm, dengar mcm ader prob je ngan gema? silent bleh share x?

    Sponsored content

    Re: IMPAK DAN PERUBAHAN GEMARIAN GENERATION

    Post  Sponsored content


      Waktu sekarang Thu May 25, 2017 11:07 am