Group Entertainment of Muslim Art (GEMA)

SELAMAT DATANG KE FORUM GROUP ENTERTAINMENT OF MUSLIM ART (GEMA) UiTM TERENGGANU.SELAMAT BERFORUM DARI ADMIN

Group Entertainment of Muslim Art (GEMA) adalah sebuah persatuan dalaman yang ditubuhkan di UiTM Terengganu, yang memperjuangkan kesenian Islam terutamanya irama Nasyid.


    sepi...sepi dan sendiri aku benci..

    Share

    Siti Fatimah Zaharah

    Post : 19
    Mata : 2815
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kajang, Selangor

    sepi...sepi dan sendiri aku benci..

    Post  Siti Fatimah Zaharah on Mon Aug 03, 2009 2:31 pm

    salam semua..

    ngape makin sepi je forum kite nih? :p
    uitm dungun tutup sebab H1N1 so, semuanya sepi aje..

    apa cerita terbaru?? Laughing
    bila nak buat perjumpaan secara beramai2?
    inf0rm soon ok!

    Fadzli_Rohimi

    Post : 15
    Mata : 2792
    Daftar pada : 10.05.09
    Umur : 33
    Asal : Terengganu Darul Iman

    rindu nasyid

    Post  Fadzli_Rohimi on Tue Nov 17, 2009 2:58 am

    Siti Fatimah Zaharah wrote:salam semua..

    ngape makin sepi je forum kite nih? :p
    uitm dungun tutup sebab H1N1 so, semuanya sepi aje..

    apa cerita terbaru?? Laughing
    bila nak buat perjumpaan secara beramai2?
    inf0rm soon ok!

    salam, dik zaharah...lamo jgk ana x jenguk2 web ni...umah dh masuk streamyx ni, dptla jgk tgk2 balik...kat opis tu susah skit nak online...certain2 web je leh masuk...
    neway, brita baru mcm biasa je...rindu plak zaman2 study dlu...rindu kat xtvt nasyid...dah keje ni, susah nak cr ruang utk bernasyid ni...ehehe Rolling Eyes

      Waktu sekarang Sat Dec 10, 2016 8:41 pm