Group Entertainment of Muslim Art (GEMA)

SELAMAT DATANG KE FORUM GROUP ENTERTAINMENT OF MUSLIM ART (GEMA) UiTM TERENGGANU.SELAMAT BERFORUM DARI ADMIN

Group Entertainment of Muslim Art (GEMA) adalah sebuah persatuan dalaman yang ditubuhkan di UiTM Terengganu, yang memperjuangkan kesenian Islam terutamanya irama Nasyid.


    AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Share

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Tue Jul 07, 2009 2:48 pm

    terbuka?..kepada luar uitm?or dalam uitm?
    Very Happy

    remie

    Post : 8
    Mata : 2795
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 27
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  remie on Tue Jul 07, 2009 4:01 pm

    dlm je r...
    tul x?cm sy ckp,klu bab2 sukan ni,kite pyah nak handle aurat dorg...biar ambk dlm je...

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Tue Jul 07, 2009 4:04 pm

    remie wrote:dlm je r...
    tul x?cm sy ckp,klu bab2 sukan ni,kite pyah nak handle aurat dorg...biar ambk dlm je...

    ooo..itu macemkah?bagus2...bagus..Gudluck2... Very Happy eventnyer bile perancangannyer?

    lagi 1, alumni2 GEMA sume nak taw aktiviti2 yang Jadi SEM ni.. Very Happy gtawlaa.. Very Happy

    remie

    Post : 8
    Mata : 2795
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 27
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  remie on Wed Jul 08, 2009 8:19 am

    yg sukan tu ingt nak msukkn tuk aktiviti sem dpan....aktiviti sem ni,dr cdgn sem pas,mcm yg abg pian tulis kat mule2 msg tu...tp,mlm ni ade meeting,tkut2 aktiviti tu bertukar...so,kite tggu je r pas meeting mlm ni cmne...bru leh gtau kptsan para hakim..hahaha..

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Wed Jul 08, 2009 2:03 pm

    remie wrote:yg sukan tu ingt nak msukkn tuk aktiviti sem dpan....aktiviti sem ni,dr cdgn sem pas,mcm yg abg pian tulis kat mule2 msg tu...tp,mlm ni ade meeting,tkut2 aktiviti tu bertukar...so,kite tggu je r pas meeting mlm ni cmne...bru leh gtau kptsan para hakim..hahaha..

    yeke?..olooo...tapi pepe output dr meeting gtaw la... Very Happy

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  King Fyzal on Sun Jul 19, 2009 9:19 pm

    Hah??? Adik Ramie jadi bendahari lagi?? Question Question Rolling Eyes

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Wed Jul 22, 2009 1:43 am

    ape!adik remie bendahari?...yeke!!!??sape bendaharanya?hahaahah...(jangan maraaa remie ek)hehe

    remie

    Post : 8
    Mata : 2795
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 27
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  remie on Wed Jul 22, 2009 10:23 pm

    pembetulan...bukan bndahari...naib bendahari...

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    hahah

    Post  King Fyzal on Thu Jul 23, 2009 12:33 am

    hahaha..yela, tak kesahla pape pon asal ade perkataan bendahari tu, tugas sama jela....mu dah resign ritu, bg yana lah, ala2 najib ganti paklah gitew hahaha...

    fathul_dinulwan

    Post : 15
    Mata : 2804
    Daftar pada : 06.05.09
    Umur : 27
    Asal : pasir gudang,JB

    aktiviti ku tergendala lagi..kuang2

    Post  fathul_dinulwan on Mon Jul 27, 2009 11:34 am

    setakt ni for gema uitm.T info..xtviti ceramah motivasi yang bakal dikendalikan oleh saya(nawi)tergendala lagi..1st because HEP ader prblem dgn tmpat then 2nd uitmku ditutuo angkara wabak HiN! odoyai..
    now tunggu jwpn dari HEP same ader bleh truskan atau tidak sebab masa sgt suntuk dan ramadhan semakin tibe...jadual pula semakin padat..sorry for gema members and ustaz wan..sebab syer dah briyer2 nak wat xtvt ni..huhu nak wat camaner..

    ha..n stu lagi harap2 akak2 n abg2 ex gema dpt suggest 1 nama utk kumpulan nasyid baru gema replace fajar...ustaz wan pesan kalo boleh nama yang kemelayuan ckit..ok salam

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Mon Jul 27, 2009 1:36 pm

    fathul_dinulwan wrote:setakt ni for gema uitm.T info..xtviti ceramah motivasi yang bakal dikendalikan oleh saya(nawi)tergendala lagi..1st because HEP ader prblem dgn tmpat then 2nd uitmku ditutuo angkara wabak HiN! odoyai..
    now tunggu jwpn dari HEP same ader bleh truskan atau tidak sebab masa sgt suntuk dan ramadhan semakin tibe...jadual pula semakin padat..sorry for gema members and ustaz wan..sebab syer dah briyer2 nak wat xtvt ni..huhu nak wat camaner..

    ha..n stu lagi harap2 akak2 n abg2 ex gema dpt suggest 1 nama utk kumpulan nasyid baru gema replace fajar...ustaz wan pesan kalo boleh nama yang kemelayuan ckit..ok salam

    Salam..yeke!!!...yang pasal tempat tu bleh consider g, tp yg H1N1 tu xdapeklaaa... Smile pepe pon, harap Nawi bleh proceed ngn event ni.. GudLuck..

    yang pasal name tu...errrmmm...1. Simfony 2.Permata (group 1st Abg Pian Join under GEMA (2004)) 3.FataMorgana 4.Kelana....Kinayah?hehe...banyak lagi..tgguuuu Smile

    Ape kate Gemarian listkan name2 yang sedap didengar dan bmotifkan kemelayuan?...

    naZra

    Post : 13
    Mata : 2789
    Daftar pada : 06.05.09
    Umur : 27
    Asal : kubAng KeRian...some pLace at Kota Bharu iN KelaTe..Hua3

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  naZra on Tue Jul 28, 2009 5:51 pm

    salamz..
    lame dh x join forum nie...
    segan r plak..he3..
    1st skali nk mntk maap sal tyngan 2...igt nk wat citer syurga cinta..
    tp x dpt coz dak deg finance daa amik citer 2..
    d`owg lg cpt..skunkk ni x tau nk wat citer per..hu Shocked

    Siti Fatimah Zaharah

    Post : 19
    Mata : 2815
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kajang, Selangor

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  Siti Fatimah Zaharah on Mon Aug 03, 2009 2:37 pm

    kalu nak buat reunion, silalah maklumkan secara berjemaah..rindu la Razz

    fathul_dinulwan

    Post : 15
    Mata : 2804
    Daftar pada : 06.05.09
    Umur : 27
    Asal : pasir gudang,JB

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  fathul_dinulwan on Wed Aug 12, 2009 12:20 pm

    supian wrote:
    fathul_dinulwan wrote:setakt ni for gema uitm.T info..xtviti ceramah motivasi yang bakal dikendalikan oleh saya(nawi)tergendala lagi..1st because HEP ader prblem dgn tmpat then 2nd uitmku ditutuo angkara wabak HiN! odoyai..
    now tunggu jwpn dari HEP same ader bleh truskan atau tidak sebab masa sgt suntuk dan ramadhan semakin tibe...jadual pula semakin padat..sorry for gema members and ustaz wan..sebab syer dah briyer2 nak wat xtvt ni..huhu nak wat camaner..

    ha..n stu lagi harap2 akak2 n abg2 ex gema dpt suggest 1 nama utk kumpulan nasyid baru gema replace fajar...ustaz wan pesan kalo boleh nama yang kemelayuan ckit..ok salam

    Salam..yeke!!!...yang pasal tempat tu bleh consider g, tp yg H1N1 tu xdapeklaaa... Smile pepe pon, harap Nawi bleh proceed ngn event ni.. GudLuck..

    yang pasal name tu...errrmmm...1. Simfony 2.Permata (group 1st Abg Pian Join under GEMA (2004)) 3.FataMorgana 4.Kelana....Kinayah?hehe...banyak lagi..tgguuuu Smile



    Ape kate Gemarian listkan name2 yang sedap didengar dan bmotifkan kemelayuan?...


    aktiviti uitm dibekukan xleh wat pape la.thanks kat abg pian simfony tu cam best gak

    Sponsored content

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  Sponsored content Today at 8:40 pm


      Waktu sekarang Sat Dec 10, 2016 8:40 pm