Group Entertainment of Muslim Art (GEMA)

SELAMAT DATANG KE FORUM GROUP ENTERTAINMENT OF MUSLIM ART (GEMA) UiTM TERENGGANU.SELAMAT BERFORUM DARI ADMIN

Group Entertainment of Muslim Art (GEMA) adalah sebuah persatuan dalaman yang ditubuhkan di UiTM Terengganu, yang memperjuangkan kesenian Islam terutamanya irama Nasyid.


    AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Share

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Sun Apr 26, 2009 10:44 am

    Assalamualaikum..

    Thanks kepada Faiz (Fajar)..hehe..coz menghantar plan aktiviti bagi semestr Julai/Nov 09..

    ni adalah aktiviti yang akan dijalankan...

    1) Konsert Mestica dan 1 lagi artis (tak sure lg) dgn kerjasama CELCOM masa FORTRESS@FESKO-Insyaallah (Ketua-Ridhwan,FAJAR)
    2) Motivasi Talk di Sekolah Al-Amin (Ketua-Asnawi)
    3) Aktiviti untuk menambah dana GEMA (Ketua-Myra)
    4) Akademi GEMA (ketua takde lagi, tp ni cdgn LUKE)

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    Ade pembetulan kot...

    Post  King Fyzal on Mon Apr 27, 2009 1:09 pm

    uhmm...kalau konsert artis nasyid tu tak jadi, Ridhwan dah pon siap dengan backup plan untuk mengadakan pertandingan nasyid ipta dan sekolah menengah zon pantai timur....sama-sama kita saksikan keupayaan AJK baru nnt..huhuhu

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Reply

    Post  Admin on Mon Apr 27, 2009 1:39 pm

    Wahhhhh..ade backup erk?bagus2...Gudluk unt Duan..Chayyokk....Faiz, nati invite beliau ke sini..hehe...

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  hyna_razak on Tue Apr 28, 2009 11:18 am

    Salam..

    ::err dengar2 cite aritu ade nk buat reunion?

    ::ape jadi ek?dah lepas ke?? Cool

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    Reunion??

    Post  King Fyzal on Tue Apr 28, 2009 2:01 pm

    Reunion?? eh, ade eh plan reunion?? huhu tataw pon, yg saye taw just tu la, vacation utk menghargai AJK2 yg bekerja utk gema sem ni...dah lepas dah yg tu masa study week...yg reunion tu tak sure lak kui3....myb saye sorg aje kot yg tak tawu

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  Admin on Tue Apr 28, 2009 4:30 pm

    King Fyzal wrote:Reunion?? eh, ade eh plan reunion?? huhu tataw pon, yg saye taw just tu la, vacation utk menghargai AJK2 yg bekerja utk gema sem ni...dah lepas dah yg tu masa study week...yg reunion tu tak sure lak kui3....myb saye sorg aje kot yg tak tawu

    buatlaa...buatla reunion..hehehe...
    dapt jumpe alumni2 dari dulu, kini dan selamanya..hehe

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    kui3

    Post  King Fyzal on Thu Apr 30, 2009 12:46 pm

    Nak kena gtaw AJK baru lah gni, bile lah diorg nak masuk forum nih huhuhu....lambat betul.

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  Admin on Thu Apr 30, 2009 12:51 pm

    King Fyzal wrote:Nak kena gtaw AJK baru lah gni, bile lah diorg nak masuk forum nih huhuhu....lambat betul.

    watla...pushla dorang..hahah..vetorina..hehe...

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Thu Apr 30, 2009 2:00 pm

    Harap-harap MGT Gema watla event reunion unt kitorang2 nih..hehe...

    Mizz Norfy

    Post : 5
    Mata : 2785
    Daftar pada : 02.05.09
    Umur : 28
    Asal : JB

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  Mizz Norfy on Sat May 02, 2009 3:10 am

    Kalau buat leh gak buli berkenal2an dan beramah2 mesra dgn ajk2 gema baru, ye dok? Very Happy

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  Admin on Sat May 02, 2009 11:53 am

    Harap dapat jumpe Ahli2 baru nie..hehe..GEMA watla reunion untuk kitorang2 yang lame nih..hehe..

    maria

    Post : 29
    Mata : 2813
    Daftar pada : 30.04.09
    Umur : 27
    Asal : Batu Pahat, Johor

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  maria on Sat May 02, 2009 8:10 pm

    dak baru dah sign in dah nie... =))

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    hahaha

    Post  King Fyzal on Tue May 05, 2009 11:34 am

    bagus maria bagus.....nanti promote kat seluruh warga kapas taw...for ur information maria ni ha..YDP kolej KAPAS yebbaaa

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    latest info

    Post  King Fyzal on Wed May 06, 2009 3:03 am

    Uhmmm...dah nak balik kg dah ni, Duan ngah stelkan paperwork...menurut ustaz wan, die menggalakkan pertandingan nasyid peringkat kampus lelaki dan perempuan...nak cungkil bakat lagi kate nye cos uitm dgun ni lack of new talent n interest dlm nasyid, kalau band tu, ramai jer...insyaallah duan tengah usahakan....dengan pertandingan debat gema...haaa mcm mane bunyinye debat gema tu?? kena tunggu lah info seterunyer nanti cos saye pon tak tahu sgt hehehe....Duaaaannnn cepatla masuk forum niiii, sume nak tahu ni haaaa

    narzkirana

    Post : 8
    Mata : 2789
    Daftar pada : 30.04.09

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  narzkirana on Wed May 06, 2009 9:59 am

    ok duannnn...cptla msk n update kami2 sumer nih..

    for maria...congratulation sis!!! cheers cheers

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    salam

    Post  supian on Wed May 06, 2009 3:16 pm

    Yup...Duan,Oh duan cepatla masuk sini...updatekan kami event2 menawrik... Smile
    Congrate to Maria...YDP tuuu...hehee...
    Hidup ustaz Wan!..hehe...bagus idea tuh...harap2 duan postla pepe info kat sini...ne taw bleh join ke kan?

    naZra

    Post : 13
    Mata : 2789
    Daftar pada : 06.05.09
    Umur : 27
    Asal : kubAng KeRian...some pLace at Kota Bharu iN KelaTe..Hua3

    ajk baru gema....

    Post  naZra on Wed May 06, 2009 5:43 pm

    salam..
    wat akak2 n abg2 Gema lame...
    salam ukhwah d`pnjtkan...

    moga d`br ksmpatan b`temu ngan korang sume, as a new ajk hope dpt byk nshat n tnjk ajr ek..

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Wed May 06, 2009 5:45 pm

    naZra wrote:salam..
    wat akak2 n abg2 Gema lame...
    salam ukhwah d`pnjtkan...

    moga d`br ksmpatan b`temu ngan korang sume, as a new ajk hope dpt byk nshat n tnjk ajr ek..

    Salam..Nazra, AJK GEMA baru ke?Da Perkenalkan diri kat Alumni GEMA?..silakan..silakan.. :)Welcome to forum..

    naZra

    Post : 13
    Mata : 2789
    Daftar pada : 06.05.09
    Umur : 27
    Asal : kubAng KeRian...some pLace at Kota Bharu iN KelaTe..Hua3

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  naZra on Wed May 06, 2009 6:23 pm

    w'salam...

    yup..bru lg..
    hope ley bg tnj ajr k...
    dh wat dh...br jew post kat alummni..he3

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    kui3

    Post  King Fyzal on Fri May 08, 2009 4:04 am

    Nazra ni lah myra...die dah diamanahkan sbg ketua projek aktiviti sampingan untuk menambah dana tabung GEMA next sem...Chaiyok2 myra, bagi GEMA yang kaye ni, kaye lagi next sem...Ade ape2 masalah jangan segan berdiskusi dengan mantan2 yg pro ni...I mean dgn abg pyan, abg daus, kak nana sume2 ni hehehehehe....

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  supian on Sat May 09, 2009 5:19 pm

    salam...yup!betol.betol.betoll...far-east!fait..hehe..
    sila sila bertanyer.. Smile
    haahkan kayeeeelah GEMA nati...
    Gudluck Myra menjalani tugas dengan baik... Smile

    alan.unic

    Post : 10
    Mata : 2793
    Daftar pada : 30.04.09
    Umur : 32
    Asal : s e m e n y i h | t h u l b i

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  alan.unic on Fri May 15, 2009 12:05 pm

    huhuh..
    aah..
    ape aktiviti baru GEMA?
    ehehe..
    first pOst yg terus bertanya..
    cheers

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  hyna_razak on Fri May 15, 2009 12:07 pm

    alan.unic wrote:huhuh..
    aah..
    ape aktiviti baru GEMA?
    ehehe..
    first pOst yg terus bertanya..
    cheers

    xpe alan,tu la salah satu keperluan forum nie..
    untuk update aktiviti terbaru Gema.. Smile


    _________________
    :.: Pandangan Mata selalu menipu, Pandangan Akal selalu Tersalah, Pandangan Nafsu selalu Melulu, Pandangan Hati itu yang Hakiki. Kalau Hati itu Bersih :.:

    alan.unic

    Post : 10
    Mata : 2793
    Daftar pada : 30.04.09
    Umur : 32
    Asal : s e m e n y i h | t h u l b i

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  alan.unic on Fri May 15, 2009 12:23 pm

    hyna_razak wrote:
    alan.unic wrote:huhuh..
    aah..
    ape aktiviti baru GEMA?
    ehehe..
    first pOst yg terus bertanya..
    cheers

    xpe alan,tu la salah satu keperluan forum nie..
    untuk update aktiviti terbaru Gema.. Smile

    yerp²..
    betOoii..
    bOleh jugak jOin if ada kesempatan kan..
    ehehe..

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  hyna_razak on Fri May 15, 2009 12:28 pm

    Betol3!!Gema di hatikuuuu...hehe kalo leh nk join sume aktiviti Gema,

    tp terbatas waktu.. Crying or Very sad

    kalau ade kelapangan leh la join..tu pun kalo dijemput bom


    _________________
    :.: Pandangan Mata selalu menipu, Pandangan Akal selalu Tersalah, Pandangan Nafsu selalu Melulu, Pandangan Hati itu yang Hakiki. Kalau Hati itu Bersih :.:

    Sponsored content

    Re: AKTIVITI GEMA JULAI-NOVEMBER 2009

    Post  Sponsored content Today at 8:43 pm


      Waktu sekarang Sat Dec 10, 2016 8:43 pm