Group Entertainment of Muslim Art (GEMA)

SELAMAT DATANG KE FORUM GROUP ENTERTAINMENT OF MUSLIM ART (GEMA) UiTM TERENGGANU.SELAMAT BERFORUM DARI ADMIN

Group Entertainment of Muslim Art (GEMA) adalah sebuah persatuan dalaman yang ditubuhkan di UiTM Terengganu, yang memperjuangkan kesenian Islam terutamanya irama Nasyid.


    AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Share
    avatar
    supian

    Post : 65
    Mata : 3000
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 31
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  supian on Sun Apr 26, 2009 10:39 am

    Salam..
    ni adalah aktiviti-aktiviti yang telah dilaksanakan oleh GEMA bagi semester jan/Mei 2009.Thanks kepada saudara Faiz (Fajar) kerana telah menghantar senarai aktiviti ini ke group friendster.

    1) AGM GEMA (14 January 2009)
    2) Festival Nasyid (26 Februari 2009)
    3) Motivasi Talk di SMK Sultan Omar Dungun (12 Mac 2009)
    4) Pertandingan Nasyid Piala Timbalan Naib Canselor kat UiTM
    S.alam (14 Mac 2009)
    5) Vacation utk AJK GEMA (9 April 2009)
    6) Pertandingan Nasyid Zon Selatan di UiTM Segamat (insyaallah)
    avatar
    luke

    Post : 3
    Mata : 2926
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Terengganu - Klang

    GEMA's vacation

    Post  luke on Sun Apr 26, 2009 12:44 pm

    ASSALAMUALAIKUM...

    Sy slaku mantan EXCO GEMA 2007-2009... Sy sedikit sbyk ada mnceritakn ttg percutian khas utk EXCO2 GEMA yg tlah mmberi sumbangan yg besar spnjang sem ini... sila la layari http://lukehash.blogspot.com

    di situ sy ade srtakn gmbr2 ketika prcutian di MARANTAU INN smpena mnghargai jasa & pngrobanan EXCO2 GEMA... TQ

    WASSALAM ^^,
    avatar
    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 3014
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 31

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  Admin on Sun Apr 26, 2009 1:09 pm

    luke wrote:ASSALAMUALAIKUM...

    Sy slaku mantan EXCO GEMA 2007-2009... Sy sedikit sbyk ada mnceritakn ttg percutian khas utk EXCO2 GEMA yg tlah mmberi sumbangan yg besar spnjang sem ini... sila la layari http://lukehash.blogspot.com

    di situ sy ade srtakn gmbr2 ketika prcutian di MARANTAU INN smpena mnghargai jasa & pngrobanan EXCO2 GEMA... TQ

    WASSALAM ^^,

    Thanks Man for the info..nati nak upload gambar ke dalam frum ni,...Hidup GEMA...
    avatar
    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 3014
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 31

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  Admin on Sun Apr 26, 2009 3:08 pm






    [img][/img]
    avatar
    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2949
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    Malu lor

    Post  King Fyzal on Mon Apr 27, 2009 1:05 pm

    hahahaha, malu lor upload pic2 tak senonoh time vacation gema tu...terlompat sini sana...aniweyh, berbalik kepada tajuk asal forum ni, so far aktiviti gema sem ni tlah berjalan dengan lancar nye hehehe...wlaupun ade sket2 kekurangan situ dan sini biase la tu kan, tp overall OK, kite same2 doa yang terbaik utk ajk2 baru ni k....harapan dan tggjawab semuanya diorang kena galas sendiri lepas ni....heheh chaiyok3. Sayang kamu semua ajk gema dis semester....
    avatar
    Mizz Norfy

    Post : 5
    Mata : 2920
    Daftar pada : 02.05.09
    Umur : 29
    Asal : JB

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  Mizz Norfy on Sat May 02, 2009 3:08 am

    King Fyzal wrote:so far aktiviti gema sem ni tlah berjalan dengan lancar nye hehehe...wlaupun ade sket2 kekurangan situ dan sini biase la tu kan, tp overall OK

    tade report penuh ke kat sini? Whahahahah~~ nak gak tau ape yg telah terjadi smpai meloncat2 org dalam gambar tu~ hohoho
    avatar
    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2949
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    Aiyohhh

    Post  King Fyzal on Tue May 05, 2009 11:36 am

    Bace la kat blog LUKE hehehe, suh admin copy and paste kat forum gema nih kui3....nak wat full report?? leh tak bagi report yang ke HEP tu?? hahaha
    avatar
    naZra

    Post : 13
    Mata : 2924
    Daftar pada : 06.05.09
    Umur : 27
    Asal : kubAng KeRian...some pLace at Kota Bharu iN KelaTe..Hua3

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  naZra on Wed May 20, 2009 1:00 pm

    almak...
    malu nyer,asl gmbr 2 ade lak..
    anywy,hri 2 memang bez gler..smpai x igt lak final coming soon...he3
    avatar
    fathul_dinulwan

    Post : 15
    Mata : 2939
    Daftar pada : 06.05.09
    Umur : 27
    Asal : pasir gudang,JB

    gugup..ulp..

    Post  fathul_dinulwan on Mon May 25, 2009 5:05 pm

    camaner la ana mau handle xtiviti for the 1st time..xtiviti mlbtkn org luar plak tu(mativation Talk kt skola rendah islam al-amin dungun)..akak2 gema tlong tunjuk ajar yer..huhu rsau2!(rlek sdah)
    avatar
    supian

    Post : 65
    Mata : 3000
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 31
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  supian on Thu May 28, 2009 4:47 pm

    fathul_dinulwan wrote:camaner la ana mau handle xtiviti for the 1st time..xtiviti mlbtkn org luar plak tu(mativation Talk kt skola rendah islam al-amin dungun)..akak2 gema tlong tunjuk ajar yer..huhu rsau2!(rlek sdah)

    releks ar bro...standard da..tpi lepas habis progrm tu nanti..dapat blaja pkr baru taw..hahaha...ive exprced this b4...tenyerla akak2 abang2 kat sini..InsyaAllah dorang boleh 'wi' tunjuk ajar... Very Happy
    avatar
    maria

    Post : 29
    Mata : 2948
    Daftar pada : 30.04.09
    Umur : 27
    Asal : Batu Pahat, Johor

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  maria on Thu May 28, 2009 10:04 pm

    King Fyzal wrote:Bace la kat blog LUKE hehehe, suh admin copy and paste kat forum gema nih kui3....nak wat full report?? leh tak bagi report yang ke HEP tu?? hahaha

    haha, sokong2!!
    avatar
    maria

    Post : 29
    Mata : 2948
    Daftar pada : 30.04.09
    Umur : 27
    Asal : Batu Pahat, Johor

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  maria on Thu May 28, 2009 10:07 pm

    Admin wrote:




    [img][/img]

    mase ni maria je y xdpat join Crying or Very sad

    najla norman

    Post : 8
    Mata : 2899
    Daftar pada : 25.05.09
    Umur : 33
    Asal : KL - Klate

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  najla norman on Thu May 28, 2009 10:12 pm

    maria wrote:
    Admin wrote:




    [img][/img]

    mase ni maria je y xdpat join Crying or Very sad
    seronoknyer!!!

    Sponsored content

    Re: AKTIVITI GEMA JANUARI -MEI 2009

    Post  Sponsored content


      Waktu sekarang Mon Apr 24, 2017 11:26 am