Group Entertainment of Muslim Art (GEMA)

SELAMAT DATANG KE FORUM GROUP ENTERTAINMENT OF MUSLIM ART (GEMA) UiTM TERENGGANU.SELAMAT BERFORUM DARI ADMIN

Group Entertainment of Muslim Art (GEMA) adalah sebuah persatuan dalaman yang ditubuhkan di UiTM Terengganu, yang memperjuangkan kesenian Islam terutamanya irama Nasyid.


    JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Share

    Fadzli_Rohimi

    Post : 15
    Mata : 2792
    Daftar pada : 10.05.09
    Umur : 33
    Asal : Terengganu Darul Iman

    JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Post  Fadzli_Rohimi on Tue May 12, 2009 8:50 pm

    Assalamu 'alaikum buat warga GEMA sekalian...

    Dengan sukacita dan berbesar hati, saya ingin menjemput sahabat-sahabat ke majlis perkahwinan saya dengan gadis pilihan, Nor Azlina Bt. Isof seperti maklumat-maklumat berikut:

    Majlis : Majlis 'Raja Sehari'
    Ahmad Fadzli Rohimi dan Nor Azlina Isof
    Tarikh : 16 Mei 2009 (Sabtu)
    Masa : 11.00 pagi - 5.00 petang
    Tempat : Kg. Baru Bukit Lada, Awah Temerloh, Pahang

    Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mohon maaf jika berita gembira ini lewat ke pengetahuan kalian kerana baru sahaja menghabiskan kursus panjang selama 6 bulan dan sibuk menguruskan persiapan perkahwinan di samping tugasan-tugasan di pejabat yang menuntut komitmen yang tinggi... Semoga dengan kehadiran kalian, dapatlah memeriahkan lagi majlis perkahwinan kami nanti. Insha-Allah ;-)



    Fadzli_Rohimi

    Post : 15
    Mata : 2792
    Daftar pada : 10.05.09
    Umur : 33
    Asal : Terengganu Darul Iman

    x reti besarkan gambar...

    Post  Fadzli_Rohimi on Wed May 13, 2009 1:41 pm

    tu la masalahnye, x pandai nak besarkan...ahaha

    thanx tlg besarkan....ehehe...baru saujana mata memandang

    ehe rabbit

    azrah

    Post : 4
    Mata : 2786
    Daftar pada : 29.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kemaman, Terengganu

    Re: JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Post  azrah on Thu May 14, 2009 1:37 pm

    Fadzli_Rohimi wrote:
    Assalamu 'alaikum buat warga GEMA sekalian...

    Dengan sukacita dan berbesar hati, saya ingin menjemput sahabat-sahabat ke majlis perkahwinan saya dengan gadis pilihan, Nor Azlina Bt. Isof seperti maklumat-maklumat berikut:

    Majlis : Majlis 'Raja Sehari'
    Ahmad Fadzli Rohimi dan Nor Azlina Isof
    Tarikh : 16 Mei 2009 (Sabtu)
    Masa : 11.00 pagi - 5.00 petang
    Tempat : Kg. Baru Bukit Lada, Awah Temerloh, Pahang

    Saya juga ingin mengambil kesempatan ini untuk mohon maaf jika berita gembira ini lewat ke pengetahuan kalian kerana baru sahaja menghabiskan kursus panjang selama 6 bulan dan sibuk menguruskan persiapan perkahwinan di samping tugasan-tugasan di pejabat yang menuntut komitmen yang tinggi... Semoga dengan kehadiran kalian, dapatlah memeriahkan lagi majlis perkahwinan kami nanti. Insha-Allah ;-)




    salam...tahniah yer ustad.moga bahgia hingga ke anak cucu..hehe..
    moga majlis berjalan dengan lancar dan mendapat keredhaan drNya Wink

    Fadzli_Rohimi

    Post : 15
    Mata : 2792
    Daftar pada : 10.05.09
    Umur : 33
    Asal : Terengganu Darul Iman

    re-upload

    Post  Fadzli_Rohimi on Thu May 14, 2009 3:13 pm

    K. Nana... nnti mtk tlg re-upload kad jemputan kahwin saya... sy dah email hari tu...tu saiz sebenar utk kad jemputan kahwin ;-)

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Post  hyna_razak on Thu May 14, 2009 3:36 pm

    Fadzli_Rohimi wrote:K. Nana... nnti mtk tlg re-upload kad jemputan kahwin saya... sy dah email hari tu...tu saiz sebenar utk kad jemputan kahwin ;-)

    ::a'ah..knana dah dapat email ustad tu,tapi admin benarkan kita upload gamba saiz 400x600 je..so knana dah resize ke saiz yg dibenarkan tu Smile


    _________________
    :.: Pandangan Mata selalu menipu, Pandangan Akal selalu Tersalah, Pandangan Nafsu selalu Melulu, Pandangan Hati itu yang Hakiki. Kalau Hati itu Bersih :.:

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Re: JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Post  Admin on Thu May 14, 2009 4:12 pm

    Thanks pada Kak Nana, Admin menerima cadangan Kak Nana untuk besarkan sikit Kad Jemputan Saudara AFR ni. Walaubagaimanapun, bagi untuk kegunaan lain, seperti di GALERI GEMA, size 400x600, 600x400 adalah size tetap. Sekian Evil or Very Mad
    -Admin

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Post  hyna_razak on Thu May 14, 2009 4:14 pm

    Admin wrote:Thanks pada Kak Nana, Admin menerima cadangan Kak Nana untuk besarkan sikit Kad Jemputan Saudara AFR ni. Walaubagaimanapun, bagi untuk kegunaan lain, seperti di GALERI GEMA, size 400x600, 600x400 adalah size tetap. Sekian Evil or Very Mad
    -Admin

    TQ ADMIN..JASAMU DIKENANG Wink


    _________________
    :.: Pandangan Mata selalu menipu, Pandangan Akal selalu Tersalah, Pandangan Nafsu selalu Melulu, Pandangan Hati itu yang Hakiki. Kalau Hati itu Bersih :.:

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Post  hyna_razak on Tue May 19, 2009 9:59 am

    Selamat Pengantin Baru diucapkan buat ahmad fadzli rohimi a.k.a ustad..

    mintak maaf tak dapat hadir di majlis kenduri atas masalah kesihatan..

    walaubagaimanapun knana mewakili sume ahli Gema di sini mendoakan agar

    perkahwinan ustad kekal ke akhir hayat,bahagia di dunia dan akhirat..semoga

    mendapat anak yg soleh dan solehah..amin.. Very Happy


    _________________
    :.: Pandangan Mata selalu menipu, Pandangan Akal selalu Tersalah, Pandangan Nafsu selalu Melulu, Pandangan Hati itu yang Hakiki. Kalau Hati itu Bersih :.:

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Post  supian on Fri May 22, 2009 11:33 pm

    Aaaamin..Ya Robbal A'aalamin....

    Sponsored content

    Re: JEMPUTAN KAHWIN AFR

    Post  Sponsored content Today at 8:41 pm


      Waktu sekarang Sat Dec 10, 2016 8:41 pm