Group Entertainment of Muslim Art (GEMA)

SELAMAT DATANG KE FORUM GROUP ENTERTAINMENT OF MUSLIM ART (GEMA) UiTM TERENGGANU.SELAMAT BERFORUM DARI ADMIN

Group Entertainment of Muslim Art (GEMA) adalah sebuah persatuan dalaman yang ditubuhkan di UiTM Terengganu, yang memperjuangkan kesenian Islam terutamanya irama Nasyid.


    Kenangan bersama GEMA

    Share

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Kenangan bersama GEMA

    Post  Admin on Thu Apr 30, 2009 1:56 pm

    Sesape yang ade kenangan indah pahit ngan GEMA sila post kat sini.

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Kinayah

    Post  supian on Thu Apr 30, 2009 2:03 pm

    Kenangn bersama KINAYAH tetep dihati...rindu kat team Kinayah..bilelah lagi bleh perform...
    Smile

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  hyna_razak on Thu Apr 30, 2009 3:33 pm

    ::Banyak kenangan manis dan kenangan pahit bersama Gema dolu2..tp hakikatnya sume tu jadi kenangan terindah Very Happy

    ::Rindu zaman dulu2,kalo tak involve tak rase sume tu..lagi2 time kena handle gerai gema,Papa Mama (berganding ngan Raihan)..huhu mencabar sangat..tu yg 'untung' tu..tp di sebalik 'untung' tu ade yg kita dapat jgk..dapat merapatkan ukhuwah sesama sahabat Gema.. Razz

    ::Time buat konsert pun same..sume sama2 kerah tenaga tolong menolong nk jayakan konsert..jual tiket dari bilik ke bilik,tampal poster kat kolej n kat jambatan..hehe pastu paling susah di hari kejadian..nk kawal keadaan, penonton..org nk amik gamba lagi (tak kurang exco pun nk bergambar..hehe) pastu sesi autograf.. Cool

    ::Jalan-jalan,sempat sekali je..tu pun yg pegi Muzium Kesenian Islam, pastu g Putrajaya (JAKIM),duk kat Puncak Alam..dalam bas sempat lagi main S.A (secret admire) tu..hehe tukar2 adiah..tapi tak aci tau,ade yg tukar2 name Mad huh takat suke2 je.. I love you

    ::errmmm..banyak lagi sbnrnye..tp cite yg ni jela..nnti org len takde ape plak nk cite kalo dah cite sume..hehe

    queen queen queen queen queen

    daus

    Post : 8
    Mata : 2792
    Daftar pada : 28.04.09
    Umur : 30
    Asal : Terengganu

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  daus on Thu Apr 30, 2009 7:14 pm

    hehehehe...nk kongsi gak r.
    hmm..gema means a lot 2 me.byk bnda daus bljr dlm gema.daus dh aggp seme ahli gema mcm family daus sndri.kalau ckp psl kenangan,mmg byk r.paling xdpt lupe,time kinayah dpt contract nyanyi sebulan sepanjang bulan pose kt kdrp.2 tahun berturut2 lak 2.time 2,mcm2 ujian timpa kami.tp d sbbkn dugaan 2 r, hbgn kami jd rapat smpai skang.syukran gak kat ustaz sbb trus setia n menyokong gema xkire org ckp ape skalipun.hidup GEMA!!!!!!!

    bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  supian on Fri May 01, 2009 7:38 pm

    daus wrote:hehehehe...nk kongsi gak r.
    hmm..gema means a lot 2 me.byk bnda daus bljr dlm gema.daus dh aggp seme ahli gema mcm family daus sndri.kalau ckp psl kenangan,mmg byk r.paling xdpt lupe,time kinayah dpt contract nyanyi sebulan sepanjang bulan pose kt kdrp.2 tahun berturut2 lak 2.time 2,mcm2 ujian timpa kami.tp d sbbkn dugaan 2 r, hbgn kami jd rapat smpai skang.syukran gak kat ustaz sbb trus setia n menyokong gema xkire org ckp ape skalipun.hidup GEMA!!!!!!!

    bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

    Yup!!chayok3333...Lang Smile
    bener belake itu...Ustaz Wan tetap vog..

    Siti Fatimah Zaharah

    Post : 19
    Mata : 2815
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kajang, Selangor

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  Siti Fatimah Zaharah on Mon May 04, 2009 3:27 pm

    banyak kenangan indah dari yg tak indah sangat :p semuanya buat along rindu. rasa mcm taknak membesar dah, frozen kat situ je Smile duk dlm kepompong selesa haha..but, semuanya move on. semua yg pernah dilalui jdkan pengalaman paling baik untuk atur langkah di masa hadapan..hmm, admin, katmana nak salurkan karya2 untuk dikongsi secara berjamaah? banyak nya isi hati den nak diluahkan tp takde tempat nak salurkan. mungkin ini medannya? cdgn jew.. Cool

    kjMACHOla

    Post : 3
    Mata : 2790
    Daftar pada : 26.04.09

    KENANGAN TERINDAH

    Post  kjMACHOla on Mon May 04, 2009 4:51 pm

    Ahlan wahsahlan baut semua forumer, bial sebut kenangan dengan GEMA ni macam macam ada la. bak kata omputek linkin good hhahhaha. Masam manis pahit semua ada.Itu semua mematangkan kita sebagai ahli. Ni nak habaq mai tentang kenangan teriondah bersama GEMA. Kawe ni terpilih dan dipilih dan dipaksa oleh najmuindi untuk menjadi PENGACARA MAJLIS sewaktu Konsert Nasyid. Konsert itu diadakan STADIUM UITM DUNGUN.memenag gempak beb. Digandingkan pula dengan NAJLA hahhaha bikin gamat suasana.Waktu tu ada FESKO kot.artis nasyid undangan adalah kumpulan SAUJANA. hahhahahha. Persipan rapi ni dengan berkod kalah AZNIL NAWAWI hahhah sebelum bermula kitorang saya dan najla di mantau oleh TARMIZI AMRON N FARAH SABIRIN.dorgkan mc uitm paling top hahhahha.Semenjak tawarn jadi MC untuk program GEMA. byk la jugak dpt tawaran dari kelab-kelab perstuan untuk kendalikan program dorg.Walaupun x dibayar tapi kepuasan tetap ada. Now i become TRAINEERS IN MY COMPANY N PART TIME MOTIVATOR. Thanks GEMA also KELAB DEBAT nak jugak hahhahhah

    Siti Fatimah Zaharah

    Post : 19
    Mata : 2815
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kajang, Selangor

    :)

    Post  Siti Fatimah Zaharah on Mon May 04, 2009 4:59 pm

    sapa ingat nama pakcik driver yg bawak kite g KDRP selalu tu???rindu la kat dia rabbit

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  hyna_razak on Mon May 04, 2009 5:29 pm

    Siti Fatimah Zaharah wrote:sapa ingat nama pakcik driver yg bawak kite g KDRP selalu tu???rindu la kat dia rabbit

    PAKCIK HARUN!! Razz

    Siti Fatimah Zaharah

    Post : 19
    Mata : 2815
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kajang, Selangor

    kenagan dengan pakcik harun..

    Post  Siti Fatimah Zaharah on Mon May 04, 2009 5:40 pm

    teringat dia bawak kita g mcDee (the one and only)
    pastu time dia bukak puasa dengan kita..
    haha, ayu ngan pakcik harun selalu gak gado2 manja dlm van..
    sapa lg suka gado manja dlm van??
    kak nana, jwb arr....haahahahaha lol!

    cekimi

    Post : 6
    Mata : 2793
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Negeri bersejarah

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  cekimi on Tue May 05, 2009 1:00 pm

    bagi GEMA

    Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven

    dari

    Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven


    yang benar;
    Like a Star @ heaven

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  hyna_razak on Tue May 05, 2009 1:30 pm

    yg suka gado manja dalam van??huhu sy tak ingat yg tuu

    tp yang akan sy kenang sampai bila2 ialahhhh BOBOB!!!huhuhu

    time dia tido pastuuuu tuttt...!!huhu

    yark!hehehe Laughing

    Siti Fatimah Zaharah

    Post : 19
    Mata : 2815
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kajang, Selangor

    Hah!....bobob???

    Post  Siti Fatimah Zaharah on Tue May 05, 2009 1:33 pm

    ewww, kejinya seniwati!

    teringat plak..lemak berkrim disukai ramai!

    yummmy! affraid

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  hyna_razak on Tue May 05, 2009 1:41 pm

    EIIIIIIIIIIIII!!GELI...

    WAK..NURUL KEM CALAM NIEE..HEHE

    Siti Fatimah Zaharah

    Post : 19
    Mata : 2815
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kajang, Selangor

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  Siti Fatimah Zaharah on Tue May 05, 2009 3:29 pm

    syadiah?? huhu kak Nurul???

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  hyna_razak on Tue May 05, 2009 3:43 pm

    takla...ofismate sy,nurul..yg kuar sesame ngan kita baru nie..

    awk,saya,sarah,nurul.. Very Happy

    Siti Fatimah Zaharah

    Post : 19
    Mata : 2815
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Kajang, Selangor

    ohh, nurul :)

    Post  Siti Fatimah Zaharah on Thu May 07, 2009 8:58 am

    *EDITED BY ADMIN

    ingat2..sampaikan salam kat nurul balik. rindu nak mkn maggi goreng ayam kat tempat yg u all bawak ritu Smile
    wak, ce dengar lagu yuna 'after midnight'

    remie

    Post : 8
    Mata : 2795
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 27
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  remie on Wed Jul 08, 2009 8:22 am

    knp rmai org2 lme je yg post komen kat sni erk??
    heheheh...nak share gak r....kngn ngn gema?urmm....urm.....xtau nk tulis ape...huhuhuhu....
    xpela,nnt sy pk ayat dlu...hehehe...jgn marah ye admin...

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  supian on Wed Jul 08, 2009 2:05 pm

    remie wrote:knp rmai org2 lme je yg post komen kat sni erk??
    heheheh...nak share gak r....kngn ngn gema?urmm....urm.....xtau nk tulis ape...huhuhuhu....
    xpela,nnt sy pk ayat dlu...hehehe...jgn marah ye admin...
    admin kete xpe..hehe...pikirla dulu.. Very Happy hik..kemsalam dak2 GEMA.. Very Happy

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  King Fyzal on Sun Jul 19, 2009 9:10 pm

    aikkk...adik ramie pon dah berforum?? whoooaaaa.....

    remie

    Post : 8
    Mata : 2795
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 27
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  remie on Sun Jul 19, 2009 9:12 pm

    oit....name aku remie r..bkan ramie....eja btul2...hahahahah....

    King Fyzal

    Post : 30
    Mata : 2814
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 28
    Asal : Klang, Selangor

    hahaha

    Post  King Fyzal on Thu Jul 23, 2009 12:37 am

    sebab ritu aku dengar mr luke wilson pgey ko ramie, cam sedap jer.... btweyh, pic ko posing toleh blah hahahaha

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  supian on Mon Jul 27, 2009 4:11 pm

    luke wilson?haha...

    mane g 'staff2' baru ni?huhuh...
    jemput2la... Smile

    Sponsored content

    Re: Kenangan bersama GEMA

    Post  Sponsored content Today at 8:39 pm


      Waktu sekarang Sat Dec 10, 2016 8:39 pm