Group Entertainment of Muslim Art (GEMA)

SELAMAT DATANG KE FORUM GROUP ENTERTAINMENT OF MUSLIM ART (GEMA) UiTM TERENGGANU.SELAMAT BERFORUM DARI ADMIN

Group Entertainment of Muslim Art (GEMA) adalah sebuah persatuan dalaman yang ditubuhkan di UiTM Terengganu, yang memperjuangkan kesenian Islam terutamanya irama Nasyid.


    SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Share

    kjMACHOla

    Post : 3
    Mata : 2790
    Daftar pada : 26.04.09

    SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  kjMACHOla on Sun Apr 26, 2009 10:35 pm

    saya setuju sangat forom ini diwujudkan

    tetapi saya mencadangkan agar diletakkan klip lagu-lagu nasyid yang sinonim dengan GEMA.

    mINTA AMBIL PERHATIAN Mr/ Mrs


    Thanks for the idea,
    nati Admin akan pikirkan...hehe..
    waslam

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  Admin on Sun Apr 26, 2009 10:38 pm

    kjMACHOla wrote:saya setuju sangat forom ini diwujudkan

    tetapi saya mencadangkan agar diletakkan klip lagu-lagu nasyid yang sinonim dengan GEMA.

    mINTA AMBIL PERHATIAN Mr/ Mrs



    Thanks for the idea,
    nati Admin akan pikirkan...hehe..
    waslam

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  hyna_razak on Mon Apr 27, 2009 4:39 pm

    betul3! Smile

    lagi best kalau leh masukkan gamba2 aktiviti gema dari dulu sampai skarang.

    dan jgk video2 nasyid group Kinayah,Fajar.. cheers

    jebat

    Post : 1
    Mata : 2785
    Daftar pada : 27.04.09

    Assalammualaikum..

    Post  jebat on Mon Apr 27, 2009 5:19 pm

    pertama sekali saya cadangkan moderator untuk betulkan salah ejaan kat tag GEMA (TERLETAK DIBAWAH LOGO UITM)

    yang kedua, saya cadangkan moderator untuk betulkan ejaan 'islam' kepada 'Islam"..di tag yang sama seperti di atas.

    yang ketiga, terima kasih..Wink cheers

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  Admin on Mon Apr 27, 2009 5:25 pm

    jebat wrote:pertama sekali saya cadangkan moderator untuk betulkan salah ejaan kat tag GEMA (TERLETAK DIBAWAH LOGO UITM)

    yang kedua, saya cadangkan moderator untuk betulkan ejaan 'islam' kepada 'Islam"..di tag yang sama seperti di atas.

    yang ketiga, terima kasih..Wink cheers

    Haahlaaaa...Thanks Abg Jebat..macam ku penah lihat nama ini..hehe..jap nak repair..neway tahnks sesangat..sory kesilapan teknikal..

    daus

    Post : 8
    Mata : 2792
    Daftar pada : 28.04.09
    Umur : 30
    Asal : Terengganu

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  daus on Tue Apr 28, 2009 9:08 pm

    hehehe..nak nyibuk gak.

    daus pn stuju kalu ltak gambr2 gema drp zmn batu dulu smpai r skang.terubat sket rndu di hati ini.cheeeewah.hahahaha

    letak video pn orait gak.letak r video fajar,kinayah n insyirah time dorg wat performance.

    minta di pertimbangkan

    sekian,tterima kasih

    yang menjalankan tugas,
    Daus.hehehe

    azaimalias

    Post : 6
    Mata : 2789
    Daftar pada : 28.04.09
    Umur : 29
    Asal : kemaman, terengganu

    tahniah..

    Post  azaimalias on Tue Apr 28, 2009 10:40 pm

    salam..
    syabas n tahniah diucapkn kepada admin..
    ada jgk ek laman web gema..
    hehe.. Very Happy
    t leh lar up date aktiviti2 gema..

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  Admin on Tue Apr 28, 2009 11:33 pm

    azaimalias wrote:salam..
    syabas n tahniah diucapkn kepada admin..
    ada jgk ek laman web gema..
    hehe.. Very Happy
    t leh lar up date aktiviti2 gema..

    Salam..Sama-sama Saudara Azaim..Diharapkan penyertaan Anda dapat memeriahkan lagi Forum ini. Invitelah member2 GEMA agar forum ini dapat dihangatkan lagi. Sekian
    -Admin

    Admin
    Admin

    Post : 66
    Mata : 2879
    Daftar pada : 24.04.09
    Umur : 30

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  Admin on Tue Apr 28, 2009 11:36 pm

    daus wrote:hehehe..nak nyibuk gak.

    daus pn stuju kalu ltak gambr2 gema drp zmn batu dulu smpai r skang.terubat sket rndu di hati ini.cheeeewah.hahahaha

    letak video pn orait gak.letak r video fajar,kinayah n insyirah time dorg wat performance.

    minta di pertimbangkan

    sekian,tterima kasih

    yang menjalankan tugas,
    Daus.hehehe

    Thanks for the idea..
    Gambar2 tu insyaAllah..nanti Admin akan adakan satu Topic untuk GEMArian upload gamabar2..InsyaAllah..tapi yang video xtau boleh ke tak..dibimbangi akan menyelowkan trafic ke alamat ni..harap maklum..walau pepe pon Admin cube dulu..Thanks for the idea Saudara Daus..
    -Admin

    cekimi

    Post : 6
    Mata : 2793
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 32
    Asal : Negeri bersejarah

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  cekimi on Wed Apr 29, 2009 12:09 am

    cadangan disokong....... cheers

    hyna_razak

    Post : 76
    Mata : 2879
    Daftar pada : 27.04.09
    Umur : 35
    Asal : Terengganu

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  hyna_razak on Wed Apr 29, 2009 11:52 am

    ::apakata di buka ruangan Galeri untuk diletakkan koleksi2 gambar dan juga video Gema dari dulu hingga sekarang..

    ::kat ruangan tu nanti sume orang leh uploadkan gamba dan video simpanan masing2 yang mungkin org lain takde

    ::sharing is caring.. tongue

    supian

    Post : 65
    Mata : 2865
    Daftar pada : 26.04.09
    Umur : 30
    Asal : Kuala Lipis, Pahang

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  supian on Wed Apr 29, 2009 3:52 pm

    hyna_razak wrote:::apakata di buka ruangan Galeri untuk diletakkan koleksi2 gambar dan juga video Gema dari dulu hingga sekarang..

    ::kat ruangan tu nanti sume orang leh uploadkan gamba dan video simpanan masing2 yang mungkin org lain takde

    ::sharing is caring.. tongue

    Admin dah rancang pon..neway thanks..yang video tu xdapat kot...buleh taruk tapi slow (kate Admin)...

    Sponsored content

    Re: SYABAS DAN TAHNIAH ADMIN

    Post  Sponsored content Today at 8:41 pm


      Waktu sekarang Sat Dec 10, 2016 8:41 pm